EN
ÉRDI PIKNIK 3.0 – CIRCUS edition - 3. nap

ÉRDI PIKNIK 3.0 – CIRCUS edition - 3. nap

Szepes Gyula Művelődési Központ

Fesztivál

Időpontok

ÉRDI PIKNIK 3.0 CIRCUS edition

**Újra kóstolj bele ÉRDbe!**
Evés, ivás, zene, tánc, piknik hangulat!
Légy részese a város nagy tavaszi kerti partijának!

*Program *

04.30. – VASÁRNAP - kapunyitás 14 óra
interaktív foglalkozások a legkisebbeknek 14-19 óra közt
zsonglőrködés, óriás buborék buli, arcfestés, lufihajtogatás

16.30 ALMA együttes koncertje

20.30 WELLHELLO
Kell-e valakinek is bemutatni a Wellhello ikonikus párosát? Na de ha mégis…
A nyolc éve alakult Wellhello évek óta a magyar zenei színtér meghatározó produkciója, amely gyakorlatilag az első pillanattól fogva túlmutat önmagán: jellegzetes humorú, hol társadalomkritikus, hol pedig a féktelen bulizásról szóló dalszövegei közül számos nemhogy mémmé lett, de gyakorlatilag beépült a köznyelvbe. Apuveddmeg, Rakpart, Barátom, Sokszor volt már így, Nem olyan lány – hosszan sorolhatók a rádió- és YouTube-kedvenc slágerek. Több mint kétszázezer YouTube-feliratkozó, mintegy 190 millió (!) megtekintés – Fluor Tomi és Diaz két self-made sztár, akinek sikere talán épp abban rejlik, hogy külön-külön is végig járták a zeneipar összes lépcsőfokát, egy szuper koncert show-val, méltóképpen felteszik arra bizonyos i-re a pontot a Piknik utolsó napján!!!

22.30 EMLÉKEK ÉJSZAKÁJA - Ez a partysorozat azoknak szól, akik végig bulizták azt a fantasztikus Disco korszakot az ezredforduló környékén és azoknak a mai fiataloknak, akik kedvelik a 90-es és 2000-es zenék hangulatát! Amikor mindenki alig várta, hogy szombat este legyen és indulhasson kedvenc vidéki vagy városi szórakozóhelyére. Egy biztos, csodás időszak volt. Rengeteg nagy szerelem, felejthetetlen kapcsolatok, barátságok, és bizony sokan ezekben a bulikban találták meg életük párját. Most Magyarország új kedvenc partysorozatával szeretnénk nektek visszaadni ezt a csodálatos életérzést, amit akkoriban átéltünk! Újra összehozni a régi barátokat, ismerősöket és mindenkit, aki szívesen emlékezik vissza azokra a nagy közös bulizásokra. Emlékeztek amikor reggelre mindenkinek elment a hangja? Annyit énekeltünk a jobbnál jobb magyar és külföldi zenékre, hogy negrót kellett szopogatni és forró teát inni, hogy másnap valamennyire legyen hangunk. Azok a feledhetetlen nagy slágerek, mint a Hiányzol, 100 évet várnék, Éjjel érkezem, Budapest száll, akár a Moonlight Shadow, Because The Night vagy éppen a L'amour Toujours. Ezen az estén Peat Jr. és Sabi idézi meg azokat a legendás éjszakákat! Tessék készülni mert visszahozzuk nektek a szép emlékeket!

Helyszín- Magyar Földrajzi Múzeum kertje (2030 Érd, Budai út 4.- belépés a Főtér felöli nagykapunál!

A rendezvény ideje alatt a helyszínen, adott napon és adott időszakban az értékesített napijegyek darabszáma az elővételben eladott jegyek függvényében, a kert befogadóképessége szerint alakulnak (egy bizonyos létszám felett nem tudunk több embert beengedni!).

Gyermekeknek 14 éves kor alatt felnőtt kísérővel ingyenes a belépés!

A szervezők a műsor és időpont változás jogát fenntartják! A rendezvényre való belépéssel minden látogató automatikusan elfogja annak házirendjét! 

Időpontok

Magyar Földrajzi Múzeum kertje
(2030 Érd Budai út 4.)
2023.04.30. | 14:00

Betöltés...