EN
ÉRDI PIKNIK 3.0 – CIRCUS edition - 3 napos bérlet

ÉRDI PIKNIK 3.0 – CIRCUS edition - 3 napos bérlet

Szepes Gyula Művelődési Központ

Fesztivál

Időpontok

ÉRDI PIKNIK 3.0 CIRCUS edition

**Újra kóstolj bele ÉRDbe!**
Evés, ivás, zene, tánc, piknik hangulat!
Légy részese a város nagy tavaszi kerti partijának!


*Program *

04.28. - PÉNTEK - kapunyitás 18 óra

20.00 T. DANNY
Az idei ÉRDI PIKNIK első esti fellép
ője, Magyarország egyik legfelkapottabb előadója, T. Danny.

A piknik nyitányaként #LIVE performanszát hozza a múzeumkertbe a még mindig pimaszul fiatal előadó, számos helyen buliztatta már meg a közönséget ez a formáció, és ez városunkba se lesz másképp - páros lábbal érkezik a banda a Érd szívébe!

22.00 WANNABE party
100% glam a 90-es és kétezres évekből!
Merengtél már azon, hogy hova lett a 90-es évek lüktet
ő ritmusa? Hogy merre foszlott szét az az utánozhatatlanul szexi, rózsaszínbe forgatott hangulat?
Eljött a feltámadás ideje: elhozzuk Neked az éjszakát, amikor meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyört
ől.
Pop, csillám és szabadság. Egy új fülbe markoló románc a régi szerelem emlékére.


04.29. - SZOMBAT - kapunyitás 14 óra
interaktív foglalkozások a legkisebbeknek 14-19 óra közt
zsonglőrködés, óriás buborék buli, arcfestés, lufihajtogatás


16.30 Kovácsovics Fruzsina – interaktív gyerek koncertje

20.00 BRAINS
A Brains Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara: országszerte teltházas klubkoncertek és nagyszínpados fesztiválfellépések igazolják a csapat helyét a hazai és nemzetközi zenei palettán.
A Brains stílusának gerincét drumandbass alapú dalok teszik ki, de m
űsoruk szinte valamennyi jelenlegi stílust szintetizálja a dubstep-től a drumstepen át az elektro-ig és a breakig. Többször kollaboráltak nemzetközi előadókkal lemezeiken és koncertjeiken egyaránt: visszatérő vendégük Sian Evans, a Kosheen énekesnője, de Dynamite MC-vel (ex-Roni Size), Topcattel és Tenor Fly-jal is készítettek közös trackeket. Hangerőben és dinamikában nem lesz hiány...


22.00 DISCO*S HIT LEGENDS
A Rádió 1 fenegyerekei, a három LEGENDA az ÉRDI PIKNIKEN!
Bárány Attila➕ Dj Junior 
➕ Hamvai PG
Nemt
ől, kortól, évszámtól függetlenül, csakis a legjobb klub zenék egész éjjel!


04.30. – VASÁRNAP - kapunyitás 14 óra
interaktív foglalkozások a legkisebbeknek 14-19 óra közt
zsonglőrködés, óriás buborék buli, arcfestés, lufihajtogatás


16.30 ALMA együttes koncertje

20.30 WELLHELLO
Kell-e valakinek is bemutatni a Wellhello ikonikus párosát? Na de ha mégis…
A nyolc éve alakult Wellhello évek óta a magyar zenei színtér meghatározó produkciója, amely gyakorlatilag az első pillanattól fogva túlmutat önmagán: jellegzetes humorú, hol társadalomkritikus, hol pedig a féktelen bulizásról szóló dalszövegei közül számos nemhogy mémmé lett, de gyakorlatilag beépült a köznyelvbe. Apuveddmeg, Rakpart, Barátom, Sokszor volt már így, Nem olyan lány – hosszan sorolhatók a rádió- és YouTube-kedvenc slágerek. Több mint kétszázezer YouTube-feliratkozó, mintegy 190 millió (!) megtekintés – Fluor Tomi és Diaz két self-made sztár, akinek sikere talán épp abban rejlik, hogy külön-külön is végig járták a zeneipar összes lépcs
őfokát, egy szuper koncert show-val, méltóképpen felteszik arra bizonyos i-re a pontot a Piknik utolsó napján!!!


22.30 EMLÉKEK ÉJSZAKÁJA - Ez a partysorozat azoknak szól, akik végig bulizták azt a fantasztikus Disco korszakot az ezredforduló környékén és azoknak a mai fiataloknak, akik kedvelik a 90-es és 2000-es zenék hangulatát! Amikor mindenki alig várta, hogy szombat este legyen és indulhasson kedvenc vidéki vagy városi szórakozóhelyére. Egy biztos, csodás időszak volt. Rengeteg nagy szerelem, felejthetetlen kapcsolatok, barátságok, és bizony sokan ezekben a bulikban találták meg életük párját. Most Magyarország új kedvenc partysorozatával szeretnénk nektek visszaadni ezt a csodálatos életérzést, amit akkoriban átéltünk! Újra összehozni a régi barátokat, ismerősöket és mindenkit, aki szívesen emlékezik vissza azokra a nagy közös bulizásokra. Emlékeztek amikor reggelre mindenkinek elment a hangja? Annyit énekeltünk a jobbnál jobb magyar és külföldi zenékre, hogy negrót kellett szopogatni és forró teát inni, hogy másnap valamennyire legyen hangunk. Azok a feledhetetlen nagy slágerek, mint a Hiányzol, 100 évet várnék, Éjjel érkezem, Budapest száll, akár a Moonlight Shadow, Because The Night vagy éppen a L'amour Toujours. Ezen az estén Peat Jr. és Sabi idézi meg azokat a legendás éjszakákat! Tessék készülni mert visszahozzuk nektek a szép emlékeket!

Helyszín- Magyar Földrajzi Múzeum kertje (2030 Érd, Budai út 4.- belépés a Főtér felöli nagykapunál!

Belépés és jegyek - online elővétel:
3 napos bérlet 5000 Ft
1. nap – napi jegy- 2000 Ft
2. nap – napi jegy- 2000 Ft
3. nap – napi jegy- 2000 Ft

A rendezvény ideje alatt a helyszínen, adott napon és adott időszakban az értékesített napijegyek darabszáma az elővételben eladott jegyek függvényében, a kert befogadóképessége szerint alakulnak (egy bizonyos létszám felett nem tudunk több embert beengedni!).

Gyermekeknek 14 éves kor alatt felnőtt kísérővel ingyenes a belépés!

A szervezők a műsor és időpont változás jogát fenntartják! A rendezvényre való belépéssel minden látogató automatikusan elfogja annak házirendjét! 

 

Időpontok

Betöltés...